Doffer vertelt het liefdesverhaal van duivenmelker Kees en zijn vrouw. Na jarenlang samen met zijn vrouw voor de duiven gezorgd te hebben, neemt hij afscheid van hun leven samen. De documentaire is deels geanimeerd en is vertoond op het Nederlands Film Festival, het Margareth Mead festival in New York, het London International Documentry festival, DOK Leipzig en Go Short in Nijmegen.

Boek Wijkteam Dichtbij | Wijkteam Amersfoort

Voor Vilans hebben we de identiteit ontwikkeld voor de Waardigheid en trots Congressen; Logo, Motion graphics, Sounddesign, online social banners en print.

We zijn supertrots op het resultaat: Discover ArtEZ; het magazine voor ArtEZ University of the Arts. Ter gelegenheid van de Open dagen in november aan de academies in Arnhem, Zwolle en Enschede.

Voor Active Ants hebben we de nieuwe website en stijl ontwikkeld. Een frisse stijl compleet met 3D mieren.

Crisisutrecht.nl is het crisisportaal van Veiligheidsregio Utrecht. Dit portaal wordt geraadpleegd door alle partijen binnen de crisisorganisatie.
Het bevat tools en informatie voor het raadplegen van richtlijnen en protocollen bij crises. Er zijn 40 iconen ontwikkeld.

Voor Wijkteam Amersfoort hebben we voor het vijf jarig bestaan het boek Wijkteam Dichtbij ontwikkeld.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie